SUSHI HOUSE HOOFDDORPWEG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 492 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi House Hoofddorpweg. Meer weten? Ontdek meer

4 sep 2022 om 22:43 Matige kwaliteit, en veel te duur voor de hoeveelheid die wij hadden besteld
1 sep 2022 om 21:19 Eerste bestelling, smaakt naar meer! Snelle bezorging, heerlijke verse sushi, met gratis sushi van het huis.
10 jul 2022 om 19:11 Geweldig sushi, geweldige service! Zelfs een paar van het huis. Echt een dikke vette aanrader!
23 jun 2022 om 18:37 Fantastic sushi, beautifully presented
27 feb 2022 om 20:49 Was weer perfect
17 feb 2022 om 20:02 Super lekker eten Netjes verzorgd Voor herhaling vatbaar
14 jan 2022 om 11:01 Super fresh food, tasty and nicely packed
7 jan 2022 om 12:01 Heerlijke sushi, bezorgtijd was ook prima. Helaas wel duur voor de hoeveelheid die je krijgt. Hiervoor bestelden wij altijd ergens anders sushi (helaas bezorgen zij niet meer) als we dan voor €70,- bestelden zaten we propvol (nu nog boterham gegeten)
24 dec 2021 om 21:12 Delicious
22 dec 2021 om 21:07 Verwachte bezorgtijd was 30-55 minuten, duurde uiteindelijk 90 minuten. Op een woensdagavond. Geef het dan aan dat het langer duur maar moest er zelf achteraan bellen. Eten verder prima, alleen wat weinig (koude) edamame boontjes.
9 dec 2021 om 21:39 Lekkerst afhaal sushi en op tijd geleverd
2 dec 2021 om 21:38 Prijzig maar heerlijk, super vers en alles van hoge kwaliteit.